Da li ste čuli za Envato ThemeForest?

Postavio Administrator datuma septembar 1st, 2018

Envato Theme Forest

Čuli ste verovatno za Envato ThemeForest? Niste? Nije problem, upoznaćemo vas sa ovim sajtom. Tu se nudi širok spektar templejta i tema za vaše web sajtove. Sve što treba da uradite jeste da odete na sajt, napravite nalog, povežete ga sa vašim deviznim nalogom i otkupite (više…)


Praznična ponuda – Izrada WordPress sajta za samo 99€!

Postavio Administrator datuma januar 9th, 2018

Tematika Web Studio je za vas pripremila praznično iznenađenje. Izrada WordPress sajta za samo 99€! Promocija važi za prvih 10 korisnika koji nam se budu javili. Prijave nam možete slati na našoj kontakt stranici. Sve što treba jeste da nam pošaljete vaše ime, prezime, e-mail adresu, (više…)


Prednosti WordPress-a

Postavio Administrator datuma novembar 29th, 2017

Izrada sajtova u WordPress-u

WordPress je „Open Source“ CMS sistem koji vam omogućuje pristup i manipulaciju sadržajem vašeg sajta čak iako izrada sajtova i web dizajn nisu u vašoj delatnosti. Najlakši je za korišćenje i u potpunosti je „SEO Friendly“, dakle, veoma je pogodan za SEO optimizaciju. (više…)


Najavljen novi Bootstrap 4

Postavio Administrator datuma mart 17th, 2016

Izrada sajtova za mobilne telefone - Bootstrap 4

Bootstrap je najpopularniji HTML, CSS i JavaScript frejmvork (framework) na svetu za razvoj prilagodljivih (responsive) sajtova na internetu. Drugim rečima, Bootstrap frejmvork za razvoj sajtova prilagodljivih za ekrane mobilnih uređaja pre svega kao i za sve veličine ekrana desktop računara, lap topova i tablet uređaja.

(više…)


Predstavljamo vam Google Web Designer

Postavio Administrator datuma septembar 30th, 2015

google-web-designer

Istina je da danas svako može da se bavi web dizajnom, međutim malo njih mogu da se ozbiljno bave web dizajnom i zarađuju od toga. Nije sve u posedovanju najboljih programa za dizajn, znanju o HTML, CSS, JavaScript i ostalim jezicima, ima nešto i u stilu i osećaju za kreativnost. Sigurno ste čuli za Google Web Designer? Ako niste a interesuje vas, (više…)


Faktori koji utiču na cenu web sajta

Postavio Administrator datuma septembar 27th, 2015

cena-izrade-web-sajta

Nema sumnje da je internet reklama itekako isplativa. Posedovanje web sajta ekvivalentno je posedovanju štanda na nekom od velikih svetskih sajmova. Kao i svaki vid reklame, i u ovaj je potrebno ulagati. Naši ljudi žele da znaju sve i odmah što se cene tiče, jer nam finansijske mogućnosti (više…)


Predstavljamo vam PDO

Postavio Administrator datuma avgust 31st, 2015

matrix-434035_1920

Mnogi PHP programeri naučili su kako da pristupaju bazama koristeći MySQL ili MySQLi ekstenzije. Sada postoji bolji način. PDO je akronim za PHP DATA OBJECT. PDO je PHP ekstenzija koja služi za lak i jednostavan pristup bazama podataka kreirajući maskirani interfejs. Ovo dozvoljava programerima da kreiraju kodove koji su portabilni za mnoge baze podataka i platforme. (više…)


10 Osnovnih pojmova u web dizajnu

Postavio Administrator datuma avgust 10th, 2015

web-dizajn-pojmovi

Ako biste kojim slučajem odlučili da se bavite web ili grafičkim dizajnom, morali biste da naučite osnovne pojmove kako biste uopšte znali šta tražite, i kako biste mogli sa uspehom da se uključite u konverzaciju sa dizajnerima u kojoj ćete steći bar neka osnovna saznanja. Navešćemo vam deset pojmova koji će biti temelj vašem daljem napredovanju ka svetu dizajna. (više…)


Dobro došli na našu zvaničnu blog prezentaciju

Postavio Administrator datuma jul 19th, 2015

tematika-web-studio-com

Tematika Web Studio je digitalna agencija koja pruža usluge iz oblasti razvoja web aplikacija i sajtova kao i internet marketinga i grafičkog dizajna. Cilj nam je da na našem blogu govorimo o najzanimljivijim temama iz web developinga i damo svoja mišljenja, studije i analize vezane za pojavu najnovijih tehnologija u oblasti programiranja i web dizajna kao i postojećih. (više…)


Vrati se gore