Srećna Nova godina i Božićni praznici!

Postavio Administrator datuma 4 januara, 2020

Srećna Nova 2020 godina!

Tematika Web Studio vam želi srećnu Novu 2020 godinu i Božićne praznike, puno uspeha, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Hvala vam na poverenju koje nam pružate i potrudićemo se da ove, kao i prethodnih godina, izađemo u susret svim vašim zahtevima. (više…)


Šta je Node.js?

Postavio Administrator datuma 30 novembra, 2019

Šta je Node.js?

NodeJS je serverska platforma JavaScript okruženja koja se izvršava van web browsera, samim tim je brži od svih ostalih skriptnih programskih jezika. Iako je tako, nije uvek najbolje rešenje za ono što vama u tom trenutku treba ali postoje tako i projekti u kojima je idealno rešenje. (više…)


Da li ste čuli za Envato ThemeForest?

Postavio Administrator datuma 1 septembra, 2018

Envato Theme Forest

Čuli ste verovatno za Envato ThemeForest? Niste? Nije problem, upoznaćemo vas sa ovim sajtom. Tu se nudi širok spektar templejta i tema za vaše web sajtove. Sve što treba da uradite jeste da odete na sajt, napravite nalog, povežete ga sa vašim deviznim nalogom i otkupite (više…)


Praznična ponuda – Izrada WordPress sajta za samo 99€!

Postavio Administrator datuma 9 januara, 2018

Tematika Web Studio je za vas pripremila praznično iznenađenje. Izrada WordPress sajta za samo 99€! Promocija važi za prvih 10 korisnika koji nam se budu javili. Prijave nam možete slati na našoj kontakt stranici. Sve što treba jeste da nam pošaljete vaše ime, prezime, e-mail adresu, (više…)


Prednosti WordPress-a

Postavio Administrator datuma 29 novembra, 2017

Izrada sajtova u WordPress-u

WordPress je „Open Source“ CMS sistem koji vam omogućuje pristup i manipulaciju sadržajem vašeg sajta čak iako izrada sajtova i web dizajn nisu u vašoj delatnosti. Najlakši je za korišćenje i u potpunosti je „SEO Friendly“, dakle, veoma je pogodan za SEO optimizaciju. (više…)


Najavljen novi Bootstrap 4

Postavio Administrator datuma 17 marta, 2016

Izrada sajtova za mobilne telefone - Bootstrap 4

Bootstrap je najpopularniji HTML, CSS i JavaScript frejmvork (framework) na svetu za razvoj prilagodljivih (responsive) sajtova na internetu. Drugim rečima, Bootstrap frejmvork za razvoj sajtova prilagodljivih za ekrane mobilnih uređaja pre svega kao i za sve veličine ekrana desktop računara, lap topova i tablet uređaja.

(više…)


Predstavljamo vam Google Web Designer

Postavio Administrator datuma 30 septembra, 2015

google-web-designer

Istina je da danas svako može da se bavi web dizajnom, međutim malo njih mogu da se ozbiljno bave web dizajnom i zarađuju od toga. Nije sve u posedovanju najboljih programa za dizajn, znanju o HTML, CSS, JavaScript i ostalim jezicima, ima nešto i u stilu i osećaju za kreativnost. Sigurno ste čuli za Google Web Designer? Ako niste a interesuje vas, (više…)


Faktori koji utiču na cenu web sajta

Postavio Administrator datuma 27 septembra, 2015

cena-izrade-web-sajta

Nema sumnje da je internet reklama itekako isplativa. Posedovanje web sajta ekvivalentno je posedovanju štanda na nekom od velikih svetskih sajmova. Kao i svaki vid reklame, i u ovaj je potrebno ulagati. Naši ljudi žele da znaju sve i odmah što se cene tiče, jer nam finansijske mogućnosti (više…)


Predstavljamo vam PDO

Postavio Administrator datuma 31 avgusta, 2015

matrix-434035_1920

Mnogi PHP programeri naučili su kako da pristupaju bazama koristeći MySQL ili MySQLi ekstenzije. Sada postoji bolji način. PDO je akronim za PHP DATA OBJECT. PDO je PHP ekstenzija koja služi za lak i jednostavan pristup bazama podataka kreirajući maskirani interfejs. Ovo dozvoljava programerima da kreiraju kodove koji su portabilni za mnoge baze podataka i platforme. (više…)


10 Osnovnih pojmova u web dizajnu

Postavio Administrator datuma 10 avgusta, 2015

web-dizajn-pojmovi

Ako biste kojim slučajem odlučili da se bavite web ili grafičkim dizajnom, morali biste da naučite osnovne pojmove kako biste uopšte znali šta tražite, i kako biste mogli sa uspehom da se uključite u konverzaciju sa dizajnerima u kojoj ćete steći bar neka osnovna saznanja. Navešćemo vam deset pojmova koji će biti temelj vašem daljem napredovanju ka svetu dizajna. (više…)


Vrati se gore