Prednosti WordPress-a

Postavio Administrator datuma novembar 29th, 2017

Izrada sajtova u WordPress-u

WordPress je „Open Source“ CMS sistem koji vam omogućuje pristup i manipulaciju sadržajem vašeg sajta čak iako izrada sajtova i web dizajn nisu u vašoj delatnosti. Najlakši je za korišćenje i u potpunosti je „SEO Friendly“, dakle, veoma je pogodan za SEO optimizaciju. WordPress vam pruža mogućnost nadogradnje vašeg sajta i same administracije kroz plugin-ove koji su kompatibilni sa ovim CMS-om. Svakodnevno izlaze sve noviji i noviji plugin-ovi i widget-i koji se lako instaliraju i proširuju mogućnosti sistema.

Pored njegove podrške u vidu pluginova i widgeta, glavna prednost WordPress sistema je u tome što je potpuno besplatan za skidanje i brže se izrađuje od standardnih CMS sistema koje programeri moraju da programiraju od „nule“. Takođe daje mogućnost web dizajnerima da izrađuju sopstvene templejte i njih uvezuju sa WordPress-om. Tako dobijate jedinstven web sajt iza kojeg stoji WordPress platforma za koju samo vi znate i kojoj sami vi imate pristup.

Još jedna ključna prednost WordPress-a je ta što svi sajtovi rađeni sa tim CMS-om za relativno kratko vreme dospeju u Google pretragu, SEO optimizacija je lako ostvarljiva što vašem sajtu daje mogućnost da brže napreduje od konkurentnih sajtova.

WordPress je u svetu open source CMS sistema isto što i Google u svetu pretraživača. Ukoliko se odlučite za izradu sajta bez da plaćate dodatne troškove održavanja, savetujemo vam WordPress platformu. Više o WordPress-u ovde“. Poručite sajt na našoj stranici za naručuvanje.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vrati se gore